Recepti Facebook Recepti Instagram

O nas

Portal Recepti.Over.Net

Recepti.Over.Net je podportal omrežja Over.Net in največjega slovenskega strokovnega foruma – Med.Over.Net.  Recepti.Over.Net nudijo specializirano vsebino s področja prehrane in receptov za pripravo hrane.

Vsebine so pripravljene v sodelovanju z gostujočimi strokovnjaki, zato je na portalu vedno svež veter in pridih novega. Pomemben doprinos portala so uporabniki, ki objavljajo svoje recepte, napotke za pripravo hrane in skrite trike, ki so se jih pridobili s prakso.

Vse to daje portalu veliko dodano vrednost, saj so na njem objavljeni preverjeni recepti in osebne izkušnje mnogih, ki so jih že preskusili.

Portal je del skupnosti Over.Net, ki skupaj beleži preko 410.000 unikatnih uporabnikov in preko 7.500.000 prikazov strani mesečno. V Sloveniji je skupnost portalov Over.net uvrščena v top 8 spletnih portalov.

Uredništvo Recepti.Over.Net
Styria media si, d.o.o.
Italijanska ulica 5
1000 Ljubljana
[email protected]
FB: Recepti.Over.Net

Zahtevek za izbris teme ali komentarja sprejemamo izključno preko elektronske pošte [email protected]. V zahtevku navedite točno spletno povezavo do teme ter dopišite, zakaj menite, da je potrebno to temo ali komentar odstraniti.

Oglaševanje: https://med.over.net/oglasevanje/