Recepti Facebook Recepti Instagram

Nakupujmo skupaj rešuje pridelke – velika skupinska aktivacija

Ustvaril dne 22. oktobra, 2018

Tako kot drugod po svetu, se tudi v Sloveniji vedno bolj zavedamo pomembnosti lokalne in ekološko pridelane hrane. Ker pa je za mnoge nakup takih živil prevelik finančni zalogaj, vam mi ponujamo preprosto rešitev. Nakupujmo skupaj!

zelenjava nakupujmo skupaj

Vsak izmed nas ve, da je 100 ljudi skupaj močnejših od posameznika. Enaka logika velja pri nakupih, saj 100 kupcev skupaj lahko kupuje ceneje kot posameznik. Večja kot je skupina, večja je pogajalska moč! Zato Nakupujmo skupaj vabijo k sodelovanju vse, ki kupujete ekološka in lokalna živila in ob tem želite tudi nekaj prihraniti, da se brezplačno včlanite v skupino tukaj.

Ne gre za še en kuponski portal

Projekt Nakupujmo skupaj se razlikuje od vsem poznanih “kuponskih” spletnih strani, gre zgolj za izpogajane bolj ugodne cene ekoloških in lokalnih živil.

“Naš namen ni razvrednotiti kvalitete ekoloških in lokalnih živil, temveč izpogajati tisto sprejemljivo ceno, ki jo lahko ponudnik lahko še ponudi, da se mu pridelava dolgoročno še izplača. In ob kateri seveda tudi kupec na daljši rok prihrani zajeten kup denarja”,

pojasnijo idejni vodje projekta. Torej zmagovalna kombinacija za vse, brez nepotrebnih posrednikov in oderuških marž!

https://www.youtube.com/watch?v=Ss-1XHAwS_o&feature=youtu.be

Prosijo za pomoč – delite naprej!

Letos nas je narava nagradila z dobro letino in številnimi slastnimi pridelki. Čeprav smo veseli, da se mize šibijo od dobrot, pa imajo nekateri ponudniki, ki nimajo možnosti za spravilo pridelkov, drugačne težave.

Gre predvsem za tiste ponudnike, ki obirajo le nekaj dni pred pripravo za prodajo. Kot pridelovalci nimajo hladilnic, zato so vezani na neposredno obiranje in takojšnjo prodajo. V mislih imamo predvsem ponudnike za citruse (mandarine, limone itd.) in druge ponudnike sezonskih pridelkov (kaki, kostanj …). Oglejte si izdelke na: ŽELIM SI OGLEDATI PONUDBO IN NAROČITI.

Kontakt

E: [email protected]
T: 040/552-836
W: http://nakupujmoskupaj.si
Prevzem izdelkov: sreda, 24. oktobra 2018 (med 15. in 18. uro na Tržnica Šiška (glej lokacijo na zemljevidu)