Recepti Facebook Recepti Instagram

Lucija Šušteršič, svetovalka za obvladovanje gospodinjstva

Ustvaril dne 7. marca, 2018

V gospodinjskem kotičku bomo z Lucijo snovali recepte, kuhali in pekli, prali, likali, šivali in parali …

kanglici Lucija Šušteršič

Lucija Šušteršič je posebna gospodinja. Lahko bi ji rekli trenerka gospodinjskih veščin, gospodinjski multipraktik ali svetovalka za obvladovanje gospodinjstva. Lahko pa ji rečemo kar profesorica gospodinjstva, kar uradno je.

Lucija je tiste vrste učiteljica, ki ima raje prakso kot teorijo, pri njenih lekcijah se je nemogoče dolgočasiti. Uči veščine, ki omogočajo preživetje sleherniku – gospodinjstvo vse od osnov do vrhunskih spretnosti.

“V prav vsakem posamezniku se skriva sposobnost in talent za kuhanje, urejanje prostora, organizacijo lastnega gospodinjstva ter nenazadnje samostojno preživetje. Ne glede na starost, spol in kakršno koli prepričanje,”

pravi Lucija na začetku.

V gospodinjskem kotičku na Recepti.Over.Net bomo z Lucijo tako snovali recepte, kuhali in pekli, prali, likali, šivali in parali, testirali čistila, sestavljali nakupovalne sezname, varčevali, reciklirali, postali osveščeni potrošniki ter moško lovstvo ter žensko nabiralništno prenesli v aktualen časovni okvir.
Skozi želodec ne gre samo ljubezen, pač pa tudi zdravje in lepota. Tako bomo dogajanje in živila v kuhinji uporabili tudi zdrav življenjski slog.

Življenje bomo prijetno popestrili tudi vsem, ki se morajo česa odreči (diete in alergeni) ter dodali vse sestavine, da koza in volk ne bosta le sita pač pa tudi negovana, fit in zelo zadovoljna.

Vaša kuhinja in vaše gospodinjstvo je odraz vas. In ker dom niso le 4 stene, vam bomo pomagali tudi pri vnašanju topline in domačnosti.

Lucija je dobra vila s predpasnikom, kuhalnico in tiaro, ki vam svetuje in pomaga na prav vseh področjih gospodinjstva. V kratkem objavimo njene članke in recepte, do takrat pa si poglejte, kakšno nalogo nam je naložila do takrat. Za izziv pa naj bo priprava ovsenih cekinčkvo za slastne prigrizke. Dober tek!