Bi otroci lahko vzljubili zelenjavo s pomočjo risanke?

Zanimivosti

Sporočite nam ali so vaši otroci navdušeni nad risanko in kako napredujete z zelenjavo na krožniku.

Zelenjavčki v stari hiši

Zelenjava na krožnikih vaših najmlajših? Staršem se to včasih zdi skoraj misija nemogoče. In tega se zavedajo tudi ustvarjalci programov za otroke. Tako s 1. marcem prihaja risanka Zelenjavčki v stari hiši: poučno in zabavno, ki bodo morda otroke navdušili nad zelenjavo. Na otroškem kanalu Minimax bodo otroci skozi hudomušne serije spoznavali zelenjavo.

Risanka za Emmy-ja?

Z Emmy-jem nominirana serija Zelenjavčki v stari hiši ima novo podobo, saj se Bob Paradižnik, Lovro Kumara in drugi zelenjavni prijatelji prvič odpravijo s kuhinjskega pulta in se v čisto novem svetu stare hiše podajo novim dogodivščinam naproti.

Vsaka epizoda nežno dodaja močna moralna sporočila, prinaša pa tudi popolnoma novo zabavno pesem, ki Zelenjavčke spremlja na njihovih avanturah.

Kaj bodo ušpičili Junior Špargelj, Lovro Kumarica in Bob Paradižnik?

Od marca naprej bodo otroci na Minimaxu lahko spremljali, kako Junior Špargelj in Lovro Kumarica lovita kradljivca rojstnih dni in kako Bob Paradižnik, Lovro Kumarica in Gospa Borovnica poplavijo kuhinjo s pečeno pokovko, ter spoznajo, kaj se zgodi z Juniorjem in Filipom Fižolčkom, ko odjadrata po ribniku. Otroci bodo lahko risanko spremljali dnevno, saj ima otroški kanal Minimax od januarja naprej program kar 24 ur na dan.

Sporočite nam ali so vaši otroci navdušeni nad risanko in kako napredujete z zelenjavo na krožniku. Veseli bomo vaših povratnih informacij.

 


Sledite nam