Recepti Facebook Recepti Instagram

Z revijo PREPROSTO v ljubezni polne tople dni

Ustvaril dne 10. aprila, 2018

Revija v koristnih nasvetih razkriva, kaj je v življenju pomembno ter kako odkriti navdih in ljubezen v vsakdanu.

Na prodajne police prihaja nova, spomladanska številka revije Preprosto. Tudi tokratna izdaja je nastala v sodelovanju z izvrstnimi slovenskimi pisci, fotografi in ustvarjalci, ki jih združuje ljubezen do lepega in do življenja. Poleg številnih svežih in okusnih receptov vključuje zanimive ideje za družinske izlete, nasvete za opremo in dekoracijo balkonov ter namige za preprosto spomladansko čiščenje.

Ustvarjalci revije Preprosto so, kot pravijo sami, vanjo vključili malce zrelega šarma, ki predstavlja manjšo prenovo in se razkriva v koristnih nasvetih o tem, kaj je v življenju najbolj pomembno ter kako skozi odkriti motivacijo, navdih in ljubezen v našem vsakdanu.

»Ljubezen velikokrat potiskamo v predal skupaj z romantiko, vendar je mnogo več. Je upanje, spoštovanje, prijaznost, hvaležnost, skrb za sočloveka in okolje. Nova številka revije Preprosto je prav tako ljubezen, saj je nastala v družbi izjemne skupine slovenskih avtorjev, ki jih druži ljubezen do lepega, do pisane besede, izvrstne fotografije in iskrivih idej. Tudi tokrat skupaj z ustvarjalci želimo, da okusni recepti, preproste zamisli in koristni nasveti bralce navdihnejo k preživljanju skupnih trenutkov z najdražjimi,« je dejala Tina Cipot, vodja službe za korporativno komuniciranje v Lidlu Slovenija in glavna urednica revije.

Revija na 100 straneh ponuja prispevke številnih slovenskih ustvarjalcev. Med številnimi svežimi recepti si boste lahko prebrali članek Leonide Mrgole, ki s soprogom Albertom vodi Zavod Vezal, znana pa sta tudi kot avtorja knjižne uspešnice Izštekani najstniki in starši, ki štekajo.

»Ljudje se obremenjujemo z napačnimi stvarmi, namesto, da bi si vzeli čas drug za drugega. Potrebujemo občutek, da nekam pripadamo. Vzeti si čas pomeni, da se odzovemo drugače. Tudi če časa nimamo, lahko ujamemo trenutek, pogledamo bližnjega v oči in rečemo: Vidim, da me potrebuješ,« sta o tem, kako pomembni so družinski odnosi, zapisala v svojem prispevku.

Za tokratno številko je Hana Vedrev, Lidlova osebna trenerka, sestavila seznam devetih pravljičnih destinacij za aktiven družinski izlet v naravo. Vse, ki radi ustvarjajo, pa v reviji čakajo izvirni nasveti, kako še tako majhen balkon v pomladnih in poletnih dnevih spremeniti v čaroben kotiček, namenjen igranju z otroki, druženju v dvoje ali s prijatelji. Domači kuharski mojstri bodo navdušeni nad domačim žarom, ki ga sestavimo v zgolj štirih korakih, prav vsem bralcem pa bodo v pomoč nasveti za preprosto spomladansko čiščenje. V tokratni številki ne manjkajo niti spomladanski recepti Lidlovega dinamičnega dvojca, Eme in Tomaža.

Ustvarjalci revije

Poleg Lidlove osebne trenerke in dinamičnega dvojca, so pri ustvarjanju pomladne izdaje med drugim sodelovali tudi Anita Andrenšek, Mitja Bokun, Miha Bratina, Klemen Brumec, Ana Bulat, Saša Drobnič Škrjanec, Urška Fartej, Nina Finžgar, Barbara Kvas, Jernej Lasič, Sabina Penšek, Mateja J. Potočnik, Neža Reisner, Petra Slapar, Tanja Tuta, Zofija Vrečko.

Cena revije je 1,49 EUR, na voljo pa je na posebnih stojalih v vseh Lidlovih poslovalnicah.

O podjetju Lidl Slovenija

Lidl Slovenija je del trgovske verige Lidl  s sedežem v Nemčiji, ki je trenutno prisotna v 30 državah, trgovine pa ima v 28 državah po svetu. Na slovenskem trgu je Lidl Slovenija prisoten od leta 2007, trenutno pa ima 52 trgovin in zaposluje več kot 1.500 sodelavk in sodelavcev.

Kot drugod po Evropi si tudi v Lidlu Slovenija prizadeva popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev. Svojo ponudbo vseskozi bogati, saj želi zadovoljiti vsakdanje potrebe povprečne družine. Na prvo mesto postavlja kakovost, saj izdelke redno pregledujejo certificirani inštituti, nadzorujejo pa jih tudi s stalnimi internimi preveritvami.