Išče se najboljšo restavracijo v Sloveniji

PR Novica

V kateri restavraciji imajo najboljšo hrano in pijačo? Kje v Sloveniji vam natakarji znajo najbolje svetovati? Imate svojo najljubšo restavracijo, za katero menite, da bi moralo vedeti več ljudi? Potem pa le hitro glasujte zanjo na izboru za najboljšo slovensko restavracijo!

Spletna stran The Slovenia letos že četrtič organizira izbor za našo najboljšo restavracijo. Pri tem jim pomaga skupina strokovnjakov, ki sestavi seznam restavracij, odprtih vsaj leto dni in imajo na voljo izredno dobro hrano, ki jo streže prijetno in izkušeno osebje. Na podlagi seznama, ki ga sestavi strokovna komisija poteka prvi del izbora, kjer za najboljše restavracije v posameznih regijah glasujejo mediji, gostinci in vsi drugi, ki se s hrano profesionalno ukvarjajo. Na podlagi njihovega glasovanja The Slovenia pripravi ožji seznam 120 restavracij po Sloveniji, med katerimi lahko za svojo najljubšo glasujejo vsi ljubitelji hrane.

Kam na kosilo med potepom po Sloveniji

Izbor za najboljšo restavracijo ne pomaga le restavraciji, ki ta laskavi naziv prejme, temveč tudi vsem nam, ki se radi potepamo po naši državi in ob tem odkrivamo tudi njene dobrote. Prav tako si lahko s seznamom restavracij in njihovimi predstavitvami pomagajo tujci, ki obiščejo Slovenijo, in delavci v turizmu, ki lahko obiskovalcem na podlagi njihovih seznamov svetujejo, katere restavracije naj preizkusijo.

Bliža se pomembna obletnica – kam na zmenek?

Najverjetneje se je že marsikomu zgodilo, da se je soočal z odločitvijo, kam na kosilo ali večerjo ob kaki posebni priložnosti. Obletnice, zmenki, posebne priložnosti, … skoraj vsakič se ob tem srečamo z vprašanjem »kam gremo pa jest?«. Spletna stran The Slovenia nam odločitev lahko zelo olajša, saj si lahko ogledamo, katera restavracija v naši regiji je dobila največ glasov. Prav tako vsako leto objavijo tudi, katera restavracija je prejela največ glasov javnosti. Lani je tako največ glasov ljubiteljev hrane dobila Hiša Franko, kjer za goste izjemne jedi kuha vsem znana Ana Roš. Prvo nagrado je sicer prejela Gostilna pri Lojzetu / Dvorec Zemono, drugo nagrado je prejela Hiša Franko, tretjo pa Vila Podvin.

Izbor za najboljšo slovensko restavracijo se je začel 1. marca. Svoj glas lahko oddate do 31. marca. Nagrade bodo podelili 5. maja v restavraciji Evergreen. Vi ste tisti, ki odločate, kdo bo letos imenovan za najboljšo restavracijo pri nas.


Sledite nam