Čas je za »GRILL AND CHILL«!

Zanimivosti

Poletje prinaša čas za dober žar in sprostitev, česar zagotovo ne bo manjkalo na »Grill and Chill« torkovih večerih.

Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons to poletje vsak torek prireja »Grill and Chill« večere. Otvoritev sezone žara in sprostitve bo 20. junija, ob 18.00. Serija dogodkov bo trajala vse do konca poletnih dni oziroma do 29. avgusta.

Poletje prinaša čas za dober žar in sprostitev. Omenjenega zagotovo ne bo manjkalo na »Grill and Chill« večerih, ki se bodo v sklopu The Extra Mile bara vsak torek odvijali na prostem pred ljubljanskim hotelom in kongresnim centrom Four Points by Sheraton Ljubljana, na Poti za Brdom 4.

Ob naročilu pijače se bodo gostje razvajali s burgerji, hot dogi, ražnjiči in drugimi dobrotami po principu »All you can eat«, na voljo pa bodo tudi vegetarijanske specialitete. Pivo, koktajli in druga osvežilna pijača bo pregnala poletno žejo vsakega obiskovalca.

Za prijetno glasbo bo 20. junija poskrbel DJ Groo Mood, nadzor nad žarom pa bodo prevzeli hotelski kuharski mojstri. Če želite razvajati svoja čutila in odmisliti vsakdanje skrbi, si rezervirajte torkove večere za dozo sprostitve in kulinaričnih užitkov.

Avtor fotografij je Peter Irman.


Sledite nam