Recepti Facebook Recepti Instagram

Bi rojstni dan praznovali v kuhinji?

Ustvaril dne 5. aprila, 2018

Zabava za 6 do 12 otrok v popolni kuharski opravi, pod strokovnim vodstvo chefa, traja 3 ure.

mali kuharji v Vili Podvin

Otroci radi kuhajo. Manjši kot so, bolj zagreti so kot kuharski pomočniki ali celo mojstri v kuhinji. Včasih mame odrečemo prijazno ponudbo njihovih malih ročic, ki bi neskončno rade pomagale. Potem nam je žal in želimo si, da bi kuharčki lahko pekli piškote, mesili testo, zakuhavali vlivance in pražili zelenjavo, vendar ko bi nekdo drug pospravil za njimi.

To željo mamic so očitno prebrali v Vili Podvin in v sodelovanju s kuharskim mojstrom pripravili kuharsko šolo za otroke, s katero lahko obdarite otroka za rojstni dan.

Praznovanje rojstnega dne v kuhinji so začne že pred dogodkom, ko se slavljenec posvetuje s chefom UrošŠem, kaj bi kuhali in pripravljali ter kako bo potekalo. Na dan dogodka pa slavljenec in gosti kuhajo v pravi kuharski opravi in na koncu vse pojedo.

Navdušena nad inovativnostjo in praktičnostjo takšnega praznovanja rojstnega dne pišem to z nasmehom na obrazu, majhno zaskrbljenostjo, kaj pustijo kuharji za seboj v kuhinji in mislijo, kakšen vtis bo tak dogodek naredil na njih in pomenil za njihov razvoj ljubezni do kuhanja. Skoraj gotovo pa je, da tega dogodka otroci verjetno lep čas ne bodo pozabili. Če boste praznovali na tak način se spomnite na nas in sporočite, kako je bilo. Me prav zanima.

In cena tega dogodka? 25 eur na otroka.